CAP/C Stakeholder Work Group Meeting August 22, 2016 10:00 a.m. – 1:00 p.m. Brown Building, 801 Biggs Drive, Room 104 Raleigh, N.C.

10:00 – 10:10 a.m. Welcome and Introductions (10 min.) 10:10 - 11:10 a.m. Proposed Service Package (60 min.) 11:10 – 11:25 a.m. Break (15 min.) 11:25 – 11:45 a.m. Straw model (20 min.) 11:45 – 12:05 p.m. DHHS Communication Plan (20 min.) 12:05 – 12:15 p.m. Status of the statewide waitlist (10 min.) Time for other issues (30 min.) 12:15 – 12:45p.m. 12:45 – 1:00 p.m. Next steps (15 min.)

Adjourn