CAP/C Stakeholder Work Group Meeting August 17, 2016 10:00 a.m. – 1:00 p.m. Brown Building, 801 Biggs Drive, Room 104 Raleigh, N.C.

10:00 – 10:15 a.m.	Welcome and Introductions	(15 min)	ns (١
10.00 – 10.13 a.m.	Welcome and infloductions	(12 111111.)	19 (1

$$10:15 - 10:30$$
 a.m. Summary from the $8/4/16$ workgroup meeting (15 min.)

10:30 – 11:15 a.m. How to apply utilization limits in an extended waiver period

- Waitlist Discussion (30 min.)
- Modifications (15 min.)

11:30 a.m. – 12:15 p.m. Key proposals and modification to the amended waiver (45 min.)

12:15 - 12:45 p.m. Time for other issues (30 min.)

12:45 – 1:00 p.m. Next steps (15 min.)

Adjourn