AGENDA

Welcome & Introductions	Linda Rascoe
	Sr. Policy Analyst, Long Term Services & Supports
9:00 – 9:10	Division of Health Benefits
Review of Legislation (10 min)	Sandra Terrell,
	Director of Medicaid Benefits and Services
9:10 – 9:20	Division of Health Benefits
Medicaid Overview (10 min)	Sabrena Lea
	Associate Director, Long Term Services & Supports
9:20 – 9:30	Division of Health Benefits
Payment Methodology (20 min)	Reginald Little
	Associate Director, Provider Reimbursement
9:30 – 9:50	Division of Health Benefits
Break (10 min)	
9:50 - 10:00	
Home and Community Based Services Final	Mya Lewis
Rule (20 min)	Section Chief, IDD & TBI
	Division of Mental Health, Developmental Disabilities
10:00 – 10:20	and Substance Abuse Services
DHB Care & Quality Strategy (25 min)	Jaimica Wilkins
7 67 (25)	Senior Program Manager
10:20 – 10:45	Division of Health Benefits
Break (10 min)	
10:45 – 10:55	
Regulatory Overview (20 min)	Megan Lamphere
	Chief, Adult Care Licensure Section
10:55 – 11:15	Division of Health Service Regulation
Small Group Discussion	Workgroup Participants
Small Group Discussion (25 min) 11:15 – 11:40	Workgroup Participants
	Linda Passas
Report Out and Next Steps	Linda Rascoe, Sr. Policy Analyst, Long Term Services & Supports
	Division of Health Benefits
	DIVISION OF HEARTH BEHEIRS